Op zaterdag 1 februari is in Zierikzee in Boutique Hotel Mondragon het nieuwe restaurant Rootsch geopend. Als chef-kok is Zierikzeeënaar Bradley Deurloo verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij Rootsch.
Deurloo heeft samen de eigenaren van Mondragon, René en Irene Oudesluijs, de ambitie de zaak om te toveren tot de bestemming in Zierikzee waar persoonlijke aandacht en comfort centraal staan. Deurloo, een jonge en talentvolle chef met een liefde voor Zeeuwse smaken, staat bekend om zijn passie voor seizoensgebonden gerechten met lokale ingrediënten.
René en Irene Oudesluijs zijn sinds 1 oktober 2024 de nieuwe exploitanten van Boutique Hotel Mondragon. Het hotel, gelegen in het hart van Zierikzee, krijgt onder hun leiding een nieuwe impuls, waarvan de opening van Rootsch vandaag de eerste grote stap is.
René en Irene Oudesluijs zijn ook actief als horecaexploitant bij Boutique Hotel Helder in Renesse. De exploitatie van Mondragon was voor hen een welkome aanvulling op hun huidige activiteiten. “We zien kansen om Mondragon nóg verder te brengen en kunnen zo naast onze kustlocatie nu ook een stadslocatie op Schouwen-Duiveland beheren”, aldus René Oudesluijs.
Bron: Hospitality Management, Misset Horeca