‘t Goude Hooft genomineerd

‘t Goude Hooft in Den Haag is genomineerd voor de Best All Day Classic Award. Deze prijs is bestemd voor horecabedrijven die al jarenlang aan de top staan. Het gaat dit jaar om toegankelijke all day grand cafés met meer dan 150 zitplekken binnen, met een ‘iconische’ statuur. De genomineerden openden voor 2000 en draaien vanaf minimaal 10.00 uur.

De uitreiking van de Entree Awards vindt plaats op maandag 27 november 2023 in Theater Amsterdam. Naast ‘t Goude Hooft zijn de genomineerden Café Restaurant Amsterdam uit Amsterdam, ‘t Voorhuys in Emmeloord, Loos in Rotterdam en Dudok in Rotterdam.

Volgens de jury is t Goude Hooft niet meer weg te denken uit de Haagse binnenstad. Sterker nog, het is een van de markantste gebouwen van het Hofkwartier en zit nog dagelijks vol. In de vijftiende eeuw begonnen als herberg, en inmiddels vanaf ’s ochtends 9.00 uur een bruisend middelpunt van de stad waar de krant wordt gelezen, geborreld en gegeten. Het bedrijf bestaat al heel lang en is sinds 2012 in handen van Jan van Asselt, die het (destijds met horecaondernemer René Bogaart) grondig liet verbouwen. Daarnaast beschikt ’t Goude Hooft over acht hotelkamers en worden er events georganiseerd.

Meer weten? ‘t Goude Hooft!